总会最新消息

春到河畔成为了国人及旅客佳节时分,必定到访的景点。 今年活动将从2018年2月14日至24日展开,这将会是一场结合绚丽彩灯、新年歌以及充满欢乐、希望及社区精神的盛会。|River Hongbao 2018, a must-go event for everyone during Chinese New Year is approaching soon! It will be a ten-days extravaganza of lights, sounds and celebration of happiness, hope and community spirit from 14 to 24 February in 2018.
本次的交流会很荣幸邀请到艺人陈邦鋆担任主讲人。活动当天吸引了近70人出席。| We are proud to have artiste Andie Chen to be our guest speaker. The youth networking session received an overwhelming response of over 70 participants!
今年的乡情乡韵2017不仅邀请了宗乡团体参与,也汇集多间获奖无数的会馆属校艺术团联合呈现一场精彩纷呈的文化演出。非常感谢大家的踊跃支持! | My Clan My Music 2017, besides the participation from clan associations, the event also invited award-winning schools’ performing arts and cultural groups to present the audience a medley of brilliant cultural performances
为推广围棋文化,并发扬华族传统文化,宗乡总会与新加坡围棋协会特别于11月12日(星期日)上午7时30分,在宗乡总会1楼礼堂联合举办“第五届宗乡杯全国围棋锦标赛”。该比赛也由30所会馆协办,并获得新加坡宗乡会馆基金、文化捐献配对基金及国民融合理事会的支持。|Co-organised with 30 clan associations and supported by Singapore Clan Foundation, Cultural Matching Funds and National Integration Council, SFCCA and Singapore Weiqi Association held the event on 12 November 2017 ,7.30am, at SFCCA Multi-Purpose Hall @Level 1.
新加坡文化之旅于上周六(11月4日)率领约90人,到加东/如切地区走透透。在本次文化之旅中,民众走访了加东/如切的多个著名地标,如:加东红屋、具有精致图案和瓷砖的排屋、圣帕加维那雅加庙和基督教教堂等。参与此次文化之旅的民众也有机会品尝粽子及糕点的美味。|SFCCA brought some 90 participants on heritage tours to experience the diversity of Katong/Joo Chiat on 4 Nov. In this heritage visit, participants were shown around iconic and famous spots such as the Red House, Sri Senpaga Vinayagar Temple and churches. Participants were also treated with delicious nonya cuisines.
春到河畔成为了国人及旅客佳节时分,必定到访的景点。 今年活动将从2018年2月14日至24日展开,这将会是一场结合绚丽彩灯、新年歌以及充满欢乐、希望及社区精神的盛会。
本次的交流会很荣幸邀请到艺人陈邦鋆担任主讲人。活动当天吸引了近70人出席。
今年的乡情乡韵2017不仅邀请了宗乡团体参与,也汇集多间获奖无数的会馆属校艺术团联合呈现一场精彩纷呈的文化演出。非常感谢大家的踊跃支持!
为推广围棋文化,并发扬华族传统文化,宗乡总会与新加坡围棋协会特别于11月12日(星期日)上午7时30分,在宗乡总会1楼礼堂联合举办“第五届宗乡杯全国围棋锦标赛”。该比赛也由30所会馆协办,并获得新加坡宗乡会馆基金、文化捐献配对基金及国民融合理事会的支持。
新加坡文化之旅于上周六(11月4日)率领约90人,到加东/如切地区走透透。在本次文化之旅中,民众走访了加东/如切的多个著名地标,如:加东红屋、具有精致图案和瓷砖的排屋、圣帕加维那雅加庙和基督教教堂等。参与此次文化之旅的民众也有机会品尝粽子及糕点的美味。

总会最新活动

2018年02月24日
新加坡宗乡会馆联合总会

会馆最新活动

2018年02月24日
新加坡张氏总会
2018年02月24日
新加坡福清会馆
2018年02月24日
新加坡琼崖杨氏公会
2018年02月24日
东陵琼崖同乡会